We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zoon van de nu al beroemde Total US en een Elite merrie van Scandic, Monty is naast dat hij een prachtig uiterlijk heeft een hele zachtaardige, eerlijke en vriendelijke ruin die dol is op aandacht.
We hebben hem sinds zijn veulentijd en was altijd al sociaal en gemakkelijk in de omgang. Hij is een echte eye catcher. Heeft drie hele correcte gangen, staat super op de benen. Een gezond, lief en sterk paard voor de toekomst. Onder het zadel is hij echter nog wat onzeker en behoeft daarom wel een ruiter met ervaring en geduld. Hij is nog groen en helemaal naar eigen hand te zetten. Hij is meerdere keren op vreemd terrein geweest en is ook dan rustig en alert, staat rustig op de trailer, is sociaal met andere paarden, gemakkelijk bij hoefsmid en andere zaken. Monty is recentelijk röntgenologisch goedgekeurd inclusief hals en rug bij de dierenkliniek Wolvega.

Momenteel ben ik niet te bereiken op mijn telefoon omdat ik in 't buitenland zii. Mag WhatsApp sturen. 

Stamboom

Vader Total Us
Vader van vader Totilas
v.v.v. Gribaldi
m.v.v.
Moeder van vader Sondra
v.m.v. Sir Donnerhall 1
m.m.v. Contana
Moeder Anastacia
Elite EPTM
Vader van moeder Scandic
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Orlana
Pref prest ster
v.m.m. Ircolando
m.m.m. Natana vh Sonnishof