We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De naam van deze schat is Tootsie, ze is geboren op 15-06-2012, en is circa 1.45m. Ze is rond en barok en daarmee ook geschikt voor een volwassene. Omdat ze hier ook goed door kinderen te rijden is maakt haar dat tot een ideaal familiepaardje. Ze is hier lief in de omgang lief en erg leergierig onder de man, ze is niet lui, reageert goed op je hulpen. Ze is ook trailer en verkeersmak.                        

Wij hebben een volle Haflinger al 27 jaar, Holly, en Tootsy lijkt sprekend op haar. Toch kan er nog iets anders van koudbloed in haar zitten.         

Tootsie is sociaal naar andere paarden en houdt van aandacht krijgen. Ze heeft 3 leuke gangen. Ze is vrij van stalgebreken.                

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Ze is in bezit van een paspoort met chip en is geënt. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.                

Tootsie is prachtig om te zien en heeft een even mooi hartje. Ze had een tijdje geleden ietsje te goed voor haar zelf gezorgd en wij dachten dat ze een veulen kreeg, maar na de check up van de dierenarts wisten we dat dat niet zo was 🙂.              

Bij  kijkers, dus vreemden, kan ze hier echt vervelend zijn. Ze wil liever bij ons blijven staan en ze weet wanneer er kijkers voor haar komen. Maar we hebben zelf al voldoende eigen paarden en we zoeken een leuk nieuw adresje voor haar....               

Tootsy is een kerngezonde, hardstikke leuke, lieve stoere merrie, waar haar nieuwe baasje nog veel plezier mee zal hebben!         

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.