We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop:

Maya-amanda elite eptm d-oc v. Daily Diamond x nationale kampioene Hanna-amanda elite sport prok v. Alexandro P drachtig voor april 2022 van aanstromend GP talent Hermès v. Easygame.


Over moeder Hanna-amanda:

In de sport bezette in 2021 volle zusters Ida- en Kaya-Amanda op de Hippiade de 3de plaats bij de tweespannen en werd de andere volle zus NMK kampioene 2019, elitemerrie Layla-Amanda met de 16 jarige Micky Schelstraete 3de op de Hippiade in de M-dressuur. Kortom: Hanna-amanda komt uit een (gelders)nestje van keuringskampioenen die allround inzetbaar zijn.  Rosa-Amanda is het 12de merrieveulen (waarvan 11 van Alexandro P) van de ster preferente Amanda II, nadat ze als eerste veulen had gebracht de keurmerrie Eva-Amanda van Upperville. Volle zusters van Rosa, te weten Godiva-, Hanna-, Ida-, Kaya- (85 exterieur, 80 bewegingen), Layla-Amanda (85/85), Mia-Amanda (80/80), Nina-Amanda (80/85) werden gehuldigd als nationaal (reserve)keuringskampioen bij de veulens/driejarigen resp. keurmerries.   De grootmoeder van Rosa-Amanda is ook de grootmoeder van het de goedgekeurde hengst Henkie (Alexandro P x Upperville), die met Adelinde Cornelissen deelnam aan de WK Jonge Paarden in Ermelo.Stamboom

Vader Daily Diamond
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Hanna-amanda
Elite prok sport
Vader van moeder Alexandro P
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Amanda II
Voorlopig keur preferent
v.m.m. Farrington
m.m.m. Jamanda v. Zep
Keur sport