We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden:

Zeer aansprekend hengstveulen met hele goede bewegingen. Komt uit een predikaatrijke moederlijn waar tevens veel sport uitkomt. Werd op de keuring omschreven als een royaal ontwikkeld veulen met veel ras en uitstraling. Is uitgenodigd voor de NMK op 13-08 in Ermelo. 

Rolex-daria is geboren op 13-04-2021.

Vader Furst Zonik komt uit de moederlijn van Total U.S.

Moeder Daria maakte indruk tijdens haar merrietest. Dat mag gerust gesteld worden als je voor de onderdelen stap, galop, houding en bewerkbaarheid achten scoort. Inmiddels is ze zelfs in de klasse Z2 geklasseerd en draagt ze niet alleen het elite maar ook het sport predicaat. Naast eigen successen is ook halfbroer Bazinni (v. Florencio) niet onverdienstelijk in de dressuur uitgebracht. Hem zagen we in de PSG acteren. Uit deze wijdvertakte moederlijn komen ondermeer de Zware Tour geklasseerde Dubai (v. Westpoint), Adamo (v. Gribaldi) en Treffer V.D.W. (v. Ferro).

Voor meer info ben ik bereikbaar op 06-13178769 of kunt u mailen naar willemienvandijk@live.nl

Stamboom

Vader Furst Zonik
Siegerhengst Dressu
Vader van vader Furstenball
PSG/Inter I
v.v.v. Furst Heinrich
m.v.v. Maradonna
Elite Staatspremie
Moeder van vader ZANTANA
v.m.v. Zonik
Grand Prix
m.m.v. Sondra
Moeder Daria
Elite Sport
Vader van moeder WYNTON
Grand Prix
v.v.m. Jazz
Grand Prix
m.v.m. ACACIA
prest prok
Moeder van moeder TALENT V.D.W.
Elite
v.m.m. Ferro
Grand Prix
m.m.m. ILANDRIA
keur pref prest