We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mooie sterk bewegende 7-jarige ruin uit Jazz x Fidertanz x Sandro Hit. Komt uit een top-moederlijn nl de Don Schuffro-bloedlijn.

’Jeopardy’ is heel sociaal en lief in de omgang. Hij heeft veel vertrouwen in de mensen en wil ieders vriend zijn. Een grote en mooie verschijning met een heel zacht karakter.

Hij is een laatbloeier die fijn aangereden is en klaar is om doorgewerkt te worden naar een hoger niveau, waar hij zeker aanleg voor heeft. 
Graag wil hij een zelfverzekerde ruiter die hij kan vertrouwen en die hem steun geeft. Hij is een rustig paard dat niet heet is en niet spooky. Ideaal voor iemand die een geweldig paard wil hebben met genoeg potentieel om mee door te groeien of om zelf thuis op z- niveau te kunnen rijden. 

Jeopardy is braaf op wandeling, laat zich makkelijk transporteren en heeft geen gebreken. 

Aangezien Jeopardy bij mij geboren is en me nauw aan het hart ligt, wil ik graag iemand vinden die echt een band wil opbouwen met hem.


j

Stamboom

Vader Jazz
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Sandro hit
m.m.v.
Moeder Fiestas filly
Vader van moeder Fidertanz
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.