We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rembrandt de Fleur een belofte voor de toekomst. 
Rembrandt de Fleur B ( Grandorado TN x Arko III x Mermus R) is de 5e nakomeling van Fleur D’ Usance ( Arko III x Mermus R x Hamlet) gefokt door Ans Kok.De eerste 7-jarige nakomeling van Fleur staat op stal bij Pius Schwizer en wordt gereden door zijn echtgenote Florence. Een 3-jarige nakomeling van Fleur is dit jaar via een Zweedse veiling verkocht aan een  Canadese Amazone en staat op stal in Gelderland. Dus al 2 jonge nakomelingen die hun weg vonden naar een Topruiter en waar we in de toekomst nog veel van zullen horen.
De moeder van Fleur (Usance) heeft tot nu toe 15 nakomelingen gegeven waar van de 6 oudste er 3 in de (inter)nationale springsport worden uitgebracht resp. 1.60m, 1.40m en 1.50 m. Al de nakomelingen van Fleur hebben het DOC of Prok certificaat, ook Rembrandt de Fleur B heeft het DOC certificaat sinds 28 juli 2021. 
Rembrandt de Fleur B heeft het fijne karakter van zijn moeder meegekregen. Hij heeft een mooi exterieur met een mooie houding, sterk in de lendenen en is mooi lang gelijnd. Zijn galop is krachtig met een goede sprong en veel balans.   
Heeft u interesse in dit getalenteerde hengstveulen? Dan kunt u contact opnemen met Louis Reijnierse. Met dank aan Marieke Willemstein voor de foto’s 

Stamboom

Vader GRANDORADO TN
STB 1.55 Spr
Vader van vader ELDORADO VAN DE ZESHOEK
STB,PREFERENT 1.60 Spr
v.v.v. CLINTON
1.60 Spr
m.v.v. BIJOU ORAI
1.60 Spr
Moeder van vader CHARMIEQUE
STB,ELITE,PREST,EPTM,PROK 1.40 Spr
v.m.v. CAROLUS II
1.60 Spr
m.m.v. TERMIEQUE
STB,ELITE,PREST,PROK
Moeder FLEUR D'USANCE
STB,STER,VOORL.KEUR,PROK
Vader van moeder ARKO III
ERKEND, 1.60 Spr
v.v.m. ARGENTINUS
1.50 Spr
m.v.m. UNIKA
Moeder van moeder USANCE
STB,STER,PREST,PREF,EPTM,PROK
v.m.m. MERMUS M
STB,KEUR 1.30 Spr
m.m.m. PUISSANCE
STB,SPORT(SPR) 1.45 Spr