We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

GLOCK’s Toto Jr, een van de meest beloftevolle zoons van legende Totilas die, net als zijn vader, inmiddels heeft bewezen op het allerhoogste niveau thuis te horen. Deze zwarte parel tekent voor het vaderschap van Ramses Shaffy. In alles doet hij aan Totilas denken, expressie, talent en uitstraling! 

De moeder van dit veulen is de Tuschinski-dochter Euzette die zelf succesvol is in de Lichte Tour. Daarnaast behaalde ze als jong paard 81 punten voor haar IBOP-test. Zij is geboren in de stallen van de legendarische fokker Huub van Helvoirt! Tuschinski is een zoon van de fantastische Krack C die een grote stempel heeft gedrukt op de dressuurpaardenfokkerij. Aan Grand Prix-genen geen gebrek, de pedigree vervolgt namelijk met de bewezen verervers Jazz en Ferro. Uit deze moederlijn komen ook de Lichte Tour-paarden Daniquette (v.Sandreo), Kantor (v.Ferro) en Woodstock (v.Lord Sinclair) van de Canadese Julie Watchorn.

BTW: 0%
Ramses Shaffy valt in de hogere prijsklasse, bij interesse liever bellen dan mailen. 

Stamboom

Vader GLOCK'S Toto Jr.
Vader van vader Totilas
v.v.v. Gribaldi
Preferent
m.v.v. Lominka
elite, pref, prest, PROK
Moeder van vader Desperada
Haubtstutbuch
v.m.v. Desperados FRH
Prämienhengst
m.m.v. Regentin
Staatsprämie
Moeder Euzette
D-OC, IBOP-dres, PROK, sport-dres
Vader van moeder Tuschinski
v.v.m. Krack C
m.v.m. Kalinja
prest, pref, ster
Moeder van moeder Suzette
elite, PROK
v.m.m. Jazz
Preferent
m.m.m. Ludette
pref, prest, ster