We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Fijne en mooie 10 jarige merrie met drie correcte gangen en mooi hard beenwerk!
 
Dit paard heeft veel werklust en bloed. Ze is M+7 springen. Gaat altijd af! Een keer dicht of groot komen is voor haar geen enkel probleem, ze neemt de ruiter mee door het parcours.

De hele geschiedenis van deze merrie is bekend. Ze heeft haar hele leven bij de fokker (tevens ruiter) gestaan en is daar ook opgeleid. Vanwege haar goede gangen en fraaie verschijning, zien we ook mogelijkheden voor haar als dressuur of eventing paard. Ze staat te koop wegens verhuizing van de fokker.  

Ze is maar liefst twee keer klinisch en röntgenologisch goed gekeurd voor de sport. In 2017 en in mei 2021 inclusief hals en rug. Ze heeft geen stalgebreken en is recent bij de tandarts geweest. Goed om te benoemen is dat ze een lichte hanetred heeft. Wij hebben dit alleen waargenomen bij het wegstappen na halthouden aan de hand en op de poetsplaats. Rijtechnisch ondervind je hier uiteraard geen hinder van.    

Voor meer informatie en bij serieuze interesse, gelieve te bellen. Op mail kunnen wij niet altijd reageren.

Stamboom

Vader Quality Time
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Cavalier
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Ircolando
m.m.m.