We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop zeer knappe ruin van Apache x Houtson met de naam Leonardo la'pache. Hij is al vanaf veulen af aan in ons bezit en altijd in de hand geweest. Hij is de omschrijven als een paard die van aandacht houdt, graag buiten is en graag voor je werkt! 

Leo beschikt over een makkelijk achterbeen ,wat goed onder treedt en vlug is. Zijn draf is met veel afdruk en taktmatig . Zijn stap is normaal, altijd zuiver. In de galop laat hij al zien dat hij makkelijk gaat sluiten. Leo beheerst de zijgangen en dit doet hij met veel gemak.  Wijken schouderbinnenwaarts en ook een groene wissel springt hij. 
Hij heeft een fijne GO, je kan hem zo scherp maken als je zelf wil wat een fijne eigenschap is. Verder heeft hij wedstrijd ervaring in de klasse B, en M1 tevens heeft hij jonge paarden proeven gelopen. Op ander terrein vind hij leuk en is hij alert maar met zijn aandacht bij de ruiter.  
Deze knappe man zoekt een nieuwe eigenaar die ook mooie ervaringen met hem wil gaan maken. Hij heeft geen ervaring met buitenritten of springen dit omdat dit niet onze tak is, wel balken draven dit vind hij erg leuk, en aan de dubbele lijn!!

Deze knappe man heeft hij bij ons in het begin met leeftijd genoten gestaan maar staan nu alleen in de paddock of weide,  hij is een rustig paard naar anderen toe. Leo heeft zowel op het vervoer naast een ander paard gestaan als alleen. Hij heeft normale voeten en staat voren op een hoefijzer.
Toen hij 2,5 was is hij helemaal gekeurd incl. rug en hals. verder geen bijzonderheden of stal gebreken.
Voor verdere vragen bijvoorkeur bellen en whatsapp. Video op aanvraag.
Paard in hogere prijsklasse alleen serieuze reacties.
Zoek jij een fijn toekomst paard met wedstrijdervaring een fijne instelling en aanleg voor t sluiten , bel ons gerust met je vragen. 
Jessica; 0612183382
Chantal; 0610114630

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.