We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze onwijs mooie, blik vangende PRE merrie heet Orquidea AC II. Ze is circa 1.58m hoog en ze is geboren op 02-07-2017, wat haar 4 jaar maakt. Groeien zal ze nog wat in de breedte en hoogte doen. Ze trekt iedereens oog door haar mooie kastanjebruine kleur en haar mooie volle, maar toch chique bouw. Ze heeft een prachtige, lange hals en staat perfect in het rijpaardmodel. Ze heeft een erg sprekend en ondeugend hoofdje, wat perfect past bij haar karakter. Ze weet van zichzelf dat ze mooi is en dit zie je in haar karakter ook weer terug. Daarom heeft ze iemand nodig die haar leert dat geduld en respect een beloning voor haar vormen. Ze is heel meewerkend en niet bang hier.                              

Ze is in bezit van een PRE paspoort met stamboom van Benur II x Torero XI x Envidiosa VIII. Deze stam is geselecteerd op braafheid en karakter. Er worden prachtige paarden uitgefokt. Het zijn grote paarden met een meewerkend karakter. Ze is in bezit van een chip.        

Momenteel zijn we rustig aan het grondwerken met haar begonnen en dit pakt ze goed op. Ze was nog niet erg veel in de hand geweest, maar ze is totaal niet snel onder de indruk van wat wij mensen met haar doen. Ook heeft ze ruime gangen waarbij haar draf er het meest uitspringt. Al met al een ontzettend leuk paardje dat, in de toekomst, zeker een eye catcher kan worden in de ring. Orquidea is vrij van stalgebreken. Een mooi en lief paard!                       

De prijs vordert naarmate ze is bereden. Ze is niet rillerig, we verwachten geen problemen met rijden. Voor nu een prachtige prijs voor een prachtig paardje!            

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.