We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Verdeaux deze lieve vriend zoekt een nieuwe thuis wanneer hij zijn mama zal mogen verlaten! 🥰

 Verdeaux 21 mei 2021 hengst Afstamming : Ferdeaux - Furst Romancier - Goethe Moeder heeft altijd grote veulens met eerlijke super brave  karakters!


De over veel uitstraling beschikkende Verdeaux is een zoon van Ferdeaux, dewelke duidelijk zijn bewegingstechniek en goed achterbeengebruik vererft heeft. Uit zijn eerste jaargangen lijkt hij ook zijn goede instelling door te geven.

De hengsten ferdeaux, Las Vegas en Jarville worden allen gelauwerd omwille van hun goede, werkbare karakter en vormen de high-lights van de jonge paarden proeven. Zelf presteert Ferdeaux inmiddels succesvol op lichte tour niveau met Renate van Uytert-Van Vliet.

Moeder Etanga II is een dochter van de elite merrie Atanga, een halfzus van de Wynton nakomeling en op Grand Prix niveau presterende Etanga. Als vader van Etanga II staat Fürst Romancier te boek, waardoor we een interessante combinatie krijgen van Duitse en Nederlandse sterkhouders.

Fürst Romancier is uitgegroeid tot een leverancier van top sportpaarden. Zijn dochter Fasine zegevierde als kampioene van de zesjarige dressuurpaarden en als winnares van de Oldenburger Elite Merriekeuring in 2012.

Ze was ook de veilingtopper voor 1,3 miljoen euro en is de volle zus van For Romance I en II. For Romance I was de keurings- en premiewinnaar in Oldenburg en werd verkocht voor 750.000 euro en For Romance II was in 2015 premiehengst en blijft een veelgevraagde dekhengst.

Verder volgt een eindeloze lijst van sterk presterende nakomelingen in het internationale circuit. Deze hengst word rond 1m70 hoog geschat. Moeder is gekend om heel nuchtere karakters te geven die werkwillig zijn.prijs bespreekbaar btw aftrekbaar! 

Stamboom

Vader Ferdeaux
Vader van vader bordeaux
v.v.v. United
m.v.v. Venna
Moeder van vader Part two
Ster
v.m.v. Ferro
m.m.v. Fabiola
Moeder Etanga II
Vader van moeder Furst Romancier
v.v.m. Furst Heinrich
m.v.m. Ronja
Moeder van moeder Atanga
Elite IBOP
v.m.m. Goethe
m.m.m. Katanga
STER