We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Najaltha is een fijn te rijden merrie met een top instelling. Ze heeft een goede manier van springen en laat zich gemakkelijk bewerken. 

Najaltha is een nakomeling van de olympische hengst Verdi uit een moeder van Ultimo. Haar moeder heeft internationaal 1.30m gelopen. Daarnaast is haar moeder de halfzus van de top presterende Chaplin van Martin Fuchs. Naast de 1.60 springende Chaplin, is ook de 1.60 springende Twilight Zeldenrust verwant aan Najaltha, evenals het 1.60 paarden Picolien Zeldenrust Personality Zeldenrust. en de 1.45 springpaarden Adoctro Zeldenrust en Ferarie-Zeldenrust. Verder komen er meerdere 1.30/1.35 paarden uit deze stam.  Voor meer informatie over de stam, zie onderstaande link: 

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2001195/najaltha-w

Kortom, ben je op zoek naar een merrie waarmee je eerst de sport in wilt en daarna eventueel wilt fokken, dan is dit je kans ! 

Hogere prijsklasse
voor meer informatie bel of app naar +31623956959 of +31624551603

Stamboom

Vader Verdi
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder ultimo
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. concorde
m.m.m.