We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Getalenteerde en super leuke pony. Sprite heeft een fijne werklust en een nuchter karakter.
Hij is ongeveer 1.45m. en toont groter door de bouw die hij heeft meegekregen van zijn moeders kant (New Forest). Hij is sinds februari onder het zadel en heeft nog geen pas verkeerd gezet, je kunt er zo op gaan zitten zonder zadel en je rondje rijden, hij wordt er niet anders van!! Loopt makkelijk nageeflijk en staat goed aan de hulpen. Mee geweest naar de verenigingsles en op oefenwedstrijd. Je zal hem in zijn doen en laten absoluut geen 3,5 jaar geven door zijn zeer goede karakter. Inmiddels heeft hij zijn eerste (onderlinge) wedstrijd achter de rug en behaalde tussen de witte hekjes 195 punten. Hij past zich aan aan de ruiter en heeft een zacht mondje, een meisje van 10 jaar met manege ervaring reed makkelijk op hem weg. Ook wordt hij er niet anders van om een paar dagen rust te hebben en daarna weer te rijden, longeren is niet nodig! Ook toont hij veel aanleg bij het springen, maar dit hebben we uiteraard nog niet teveel gedaan ivm. zijn leeftijd. 

Afgelopen week hebben we foto's op de heide en zandverstuiving gemaakt waar hij zich keurig gedroeg, amazone kon er zonder zadel met enorme jurk aan, zo op weg rijden! Begin oktober zal Sprite zijn officiële wedstrijd debuut maken (eerder mocht nog niet ivm leeftijd/regels knhs).

Loopt makkelijk de trailer op en staat netjes stil op wasplaats. Lieve ongecompliceerde pony met veel potentie en daarnaast ook nog een heerlijke rustige knuffelpony. Zijn afstamming is Leuns Veld Winston jr (NRPS) x Offem Minos (New Forest). Hij heeft een NRPS stamboek papier. Ruiter op de foto is 1.69m. Voor meer info, foto's en een video stuur een appje. Deze pony is absoluut goud waard! Koopjesjagers hoeven dan ook niet te reageren. Sprite gaat enkel naar een zeer goed huisje. 

Tevens nog een 4 jarige bruine New Forest, 12 jarige palomino en 4 jarige cremello te koop.

Stamboom

Vader Leuns Veld winston jr
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Offem Minos
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.