We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Beloftevol braaf hengstenveulentje te koop. Sea Coast Don't Touch de Tiji Hero Z x Cicero Z Van Paemel.

Duncannon G&G Z is een lief en sterk veulen. 

Don’t Touch is een zoon van Diamant de Semilly uit China Touh Hero (Chin Chin x Caretino) en zij is ook de moeder van Akarad Hero Z, het vijfsterren GP paard van Pieter Clemens uit de stal van Jos Lansink. 

Zijn moeder Mona is een nakomeling van Cicero Z. Deze 11 jarige merrie heeft zelf slechts 2 jaar gesprongen op 1m10 niveau. Bij interesse is de merrie eventueel ook te koop. Ze is momenteel drachtig van de Chacco Blue zoon Carlo (sprong 1m55). Carlo is de vader van Cortney-Cox die 1m65 springt.Ook de vader van de moeder van Carlo, Capriol sprong 1m60.

Cicero herinneren we ons door o.a. zijn knappe overwinning in de Grote Prijs van Aalst, de eerste plaats in de Sires of the World in Mechelen, de winst in Dublin over 2m05, zijn eerste Wereldbekerrit die hij foutloos aflegde in Mechelen….. Cicero heeft wereldwijd veel nakomelingen. Tevens heeft Cicero wereldwijd reeds verschillende goedgekeurde zonen zoals Jaguar van Paemel (vm. Sandro), Indigo van de Lindehoeve (vm. Heartbreaker) en Cameron Z (vm. Caretano Z), Galisco van Paemel (vm. Feinschnitt I vd Richter) en Gigolo van Paemel(vm. Sandro) werden toegelaten tot het BWP...

De vraagprijs voor de drachtige merrie + veulen is €12 000.

Stamboom

Vader Sea Coast Don't Touch Tiji Hero
Vader van vader Diamant de Semilly
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Mona
Vader van moeder Cicero Z Van Paemel
v.v.m. Carthago
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Venu Du Theil
m.m.m.