We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

TK: Grote maat prachtig getekend zwart bont hengstveulen uit een hele fijne stam met heel veel sport en keuringsresultaten. 2 Halfbroers van de moeder lopen lichte tour in Amerika, halfbroer van GM loopt Inter in Rusland. 

Afstamming:
V: Ceasar Ter Linden (King X Ferro AES) x Rubinson (Rubinstein I) X keur prest (bijna pref) V: Balzflug X Stb Prest V: Nocturn. 

De moeder van dit prachtige bonte hengstveulen is helaas niet voorgebracht ivm haar maat, nu 1,60m.

Calisto is zeer goed aan de maat, na zijn geboorte had hij al een stokmaat van 1.06m en zijn eindstokmaat zal zeker boven de 1.70m uitkomen.  

We zijn bezig met het veulen ABC, je kan hem overal aanraken, voetjes optillen en makkelijk halster omdoen. Zijn moeder is zeer lief met kinderen, je kan er alles mee doen, nuchter op de omgeving, maar in het werk wel echt aan. Calisto loopt ondertussen netjes mee aan het halster. Ook gaat hij mee door de woonwijk en het bos als ze met moeders buiten rijden. 

Calisto is geboren op 14 juni en mag half november vertrekken naar zijn nieuwe baasje. Wij zien hem het liefste bij iemand komen die hem gaat uitbrengen in de sport. Geen koopje. we staan wel open voor een goed bod bij het juiste thuis. 

Stamboom

Vader Ceasar ter Linden
Vader van vader King
v.v.v. Purioso
Keur
m.v.v. Wanda
keur & preferent & prestatie
Moeder van vader Lianne
Ster
v.m.v. Ferro
Preferent
m.m.v. Cindy
Moeder Daliska
vb
Vader van moeder Rubinson
v.v.m. Rubinstein I
m.v.m. Goldiana
Moeder van moeder Naliska
keur prest
v.m.m. Balzflug
m.m.m. Geliska
stb prest