We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

TK: Grote maat prachtig getekend zwart bont hengstveulen uit een hele fijne stam met heel veel sport en keuringsresultaten. 2 Halfbroers van de moeder lopen lichte tour in Amerika, halfbroer van GM loopt Inter I in Rusland. 

Afstamming:
V: Ceasar Ter Linden (King X Ferro AES) x Rubinson (Rubinstein I) X keur prest (bijna pref) V: Balzflug X Stb Prest V: Nocturn. 

De moeder van dit prachtige bonte hengstveulen is helaas niet voorgebracht ivm haar maat, krap 1,60m.

Calisto is reeds afgespeend op ruim 5 maanden. Hij loopt nu met 2 merries en een ruin. Calisto is super nuchter en heel braaf. Hij is braaf bij de hoefsmid, loopt naast de fiets en als we gaan wandelen loopt hij probleemloos voorop. Ondanks dat hij hengst is, is hij niet happerig. 

Ondanks dat zijn moederlijn vooral dressuurpaarden heeft voortgebracht verwachten wij dat hij een fijne sprong kan maken. 
Calisto is flink aan de maat. Hij meet ruim 1.40 met bijna 6 maanden. De verwachtte stokmaat is dan ook zeker 1.70m +. 

Hij kan fijn bewegen, heeft een goed achterbeen gebruik. Geen extreem spektakel, maar alles uit deze moederlijn gaat het doen in de sport. Met zijn prachtig getekende uitstraling wordt dit een blikvanger in de ring. Grote broer is ook te bezichtigen (1.75m). 

Stamboom

Vader Ceasar ter Linden
Vader van vader King
v.v.v. Purioso
Keur
m.v.v. Wanda
keur & preferent & prestatie
Moeder van vader Lianne
Ster
v.m.v. Ferro
Preferent
m.m.v. Cindy
Moeder Daliska
vb
Vader van moeder Rubinson
v.v.m. Rubinstein I
m.v.m. Goldiana
Moeder van moeder Naliska
keur prest
v.m.m. Balzflug
m.m.m. Geliska
stb prest