We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer goed lopend hengst veulen met een goed karakter!

Redfill heeft 3 goede gangen, waarbij hij veel houding maakt en veel buiging heeft in de gewrichten. Zijn karakter is goed: een mens gericht veulen en niet bang voor nieuwe dingen. Hij kent het halster, kan vast staan, is gemakkelijk bij de hoefsmid en is 2x mee geweest op de trailer en hij deed dit relaxed.
Hij is geboren op 14 april 2021. 

Glock’s Victorio Grande is een jonge hengst van Vitalis x Bon Bravour uit de kampioensmerrie van Hannover. Vitalis doet het vanwege de uitmuntende nakomelingen enorm goed in Duitsland. Bon Bravour geeft fijne sportpaarden met een goede rijdbaarheid. Victorio loopt zelf met heel veel gemak en deze beweging heeft hij aan dit hengstveulen mee gegeven.

Junior STV geeft fijne sportpaarden en heeft zelf met Anky van Grunsven Internationaal Grand Prix gelopen.

De merrie komt uit de bekende Flamme van Laer sport-stam (fokfamilie 1330) en liet als jong paard zeer veel souplesse en lichtvoetigheid zien met een sterke motor in de achterbenen. Ze is een fanatieke, bloederige, goudeerlijke merrie met veel werklust. Alles wat je haar aanbood kon ze met gemak. Door een val op 5 jarige leeftijd zijn we niet verder gekomen dan L dressuur (7e bij de friese kampioenschappen), B springen en een oefencross. Haar volle broer loopt Z dressuur en L eventing. In de directe merrielijn zitten zowel dressuurpaarden als ook springpaarden.

Redfill heeft alles in zich om een goed sportpaard te worden. Wie wil met hem aan de slag?

Verwachting stokmaat: tussen 1.65 en 1.70m

Stamboom

Vader Glock's Victorio Grande
Vader van vader Vitalis
v.v.v.
m.v.v. Bon Bravour
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Fille d'anna
D-OC
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Junior STV
v.m.m.
m.m.m. United