We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Indurain is een 8 jarige ruin van Glock's Johnson uit een Osmium moeder. Hij meet ongeveer 176, maar zelf ben ik 1.60. Ondanks zijn hoogte is hij licht te rijden. Ik heb Indurain gekocht als 4 jarige, en zelf opgeleid van zadelmak tot het niveau dat hij nu is.

De wissels waren in het begin wat lastiger voor hem, maar deze is nu bevestigd. Ik ben inmiddels ook begonnen met de series, wat hij goed oppakt. Indurain heeft veel talent om te verzamelen, hij laat dan ook al een heel erg mooie piaffe zien en de pirouettes gaan hem makkelijk af. Hij heeft nog wat tijd nodig om meer te gaan dragen. 

Indurain is ZZ-L gekwalificeerd, maar in de training nemen we dus al wat oefeningen van de Lichte Tour en Grand Prix mee. Indurain zou ook geschikt zijn als junioren paard en vanwege zijn nog jonge leeftijd en talent mooi kunnen meegroeien naar de YR en U25.

Indurain is ontzettend makkelijk op de wei. Hij vind het heel erg leuk om mee naar het bos of het strand te gaan. Dit probeer ik dan ook met regelmaat te doen. Hij is niet graag alleen, dus alleen op de spuit plaats of vrachtwagen is niet zijn favoriete plek om te zijn.

Als 4 jarige is Indurain goed gekeurd (incl rug en hals).

Stamboom

Vader Johnson
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Osmium
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.