We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LET OP: WEGENS PRIVACY STAAT ER EEN ONJUIST TELEFOONNUMMER VERMELD. GRAAG REAGEREN VIA DEZE ADVERTENTIE EN UW TELEFOONNUMMER VERMELDEN BIJ OPRECHTE INTERESSE!

Wegens privé omstandigheden ben ik voor mijn jaarling merrie Pip op zoek naar een 5sterren huisje. Pip is geboren op 25 juni 2020. Is in het bezit van een paspoort, maar geen stamboom. Ze is geënt, ontwormt en gaat regelmatig naar de smid wat ze superbraaf doet. Ook is Pip makkelijk in en uit te laden op de trailer. Af en toe wandelen we kleine stukjes buiten wat ze supergoed oppakt. Vaststaan, meelopen, poetsen, voetjes geven doet ze ook. Pip is erg makkelijk en niet snel onder de indruk. Ik mag zelfs soms haar nieuwsgierige koppie als kapstokje gebruiken. Paniek kent ze daarin niet. Op dit moment meet Pip 1.37. Haar mama was een grote E pony en haar papa een klein paardje. Pip is tevens gewend om af en toe even alleen te staan als we met haar vriendinnetje op pad gaan. Voor de toekomst een fijn allround paardje! Mocht je interesse hebben, bericht mij dan uitgebreid wie je bent, waar Pip zou komen te staan en wat je haar kan bieden. 
Normale prijsklasse. Op koopjesjagers en handelaren wordt dus niet gereageerd!

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.