We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: BEEK EN DONK
Fokker: Dhr. P. van den Hurk

Rhapsody is een veulen uit de merrielijn van onder andere het 1.45 m. paard Fendiela - Declan Irvine, het 1.60m. springpaard Utopias (v. Andiamo) en het 1.60 m. springpaard Daddy Cool - Vladimir Beletskiy.

Moeder is de jonge grootramige D-OC merrie Lucky Lady (v. Grandorado TN). Rhapsody is haar eerste nakomeling.
--
Grootmoeder is de Ster, PROK merrie Zendiela (v. Radisson). Zij staat aan de wieg van de 2e bezichtigingshengst Joris (v. Rascin), het internationale 1.45 m. paard Fendiela (v. Caleandro) en internationale 1.60m. hengst Daddy Cool (v. Douglas).Overgrootmoeder Brendiela (v. Zeus) bracht het CCI 4* paard Untouchable (v. Orame), de 2e bezichtigingshengst en 1.35m. paard Legoist (v. Hugo) en de 3e bezichtings- en internationale 1.40 m. hengst Aldhers (v. Jumbo-Jet).
---
Vader is de jonge hengst Kardesh (v. Etoulon). Met zijn wil om te werken en zijn indrukwekkende prestaties profileerde Kardesh zich tijdens het KWPN verrichtingsonderzoek. Het uitzonderlijke talent van Kardesh is dan ook geen toeval als je zijn pedigree bestudeerd. 

Kardesh is een zoon van Etoulon die onder Jur Vrieling momenteel al met succes op 1.50 m niveau wordt uitgebracht. Etoulon vererft uitzonderlijk goed en heeft o.a. al 4 jaar op rij de nationale veulen kampioen gebracht.

Moeder Eukarla II V is een dochter van topvererver Zirocco Blue. Zij liep zelf een zeer goede EPTM met o.a. 8-en voor reflexen en vermogen. Met verder in de pedigree respectievelijk Corland – Ahorn – Joost- Wagner kent deze lijn geen zwakke plekken. Kardesh, afstammend van de allerbeste springpaarden verervers! Een uitzonderlijke opeenstappeling van GP hengsten die allen op het allerhoogste niveau hebben gepresteerd. Uit de bekende Carla stam die al generaties lang top springpaarden voortbrengt!

Met een 8.5 voor techniek, een 9.0 voor vermogen, gezegend met een fantastisch model én met geweldig veel hengst-opdruk, is Kardesh een hengst voor de toekomst!

LOCATIE: BEEK EN DONK

Dit veulen wordt in opdracht van de fokker door Veulentekoop.nl / Foalforsale.com aangeboden. Wij helpen de fokker bij het maken van de foto's, video en advertenties. Tevens beantwoorden wij voor dit veulen de eerste vragen van geïnteresseerden. U betaalt bij de aanschaf van dit veulen GEEN commissie.

Stamboom

Vader Kardesh
1.30m.
Vader van vader Etoulon VDL
1.50m.
v.v.v. Toulon
1.60m.
m.v.v. Utareusa
Moeder van vader Eukarla II V
Elite, EPTM
v.m.v. Zirocco Blue VDL
1.60m.
m.m.v. Tiekarla V
Voorlo. Keur, preferent, prestatie
Moeder Lucky Lady
D-OC
Vader van moeder Grandorado TN
1.55m
v.v.m. Eldorado v.d. Zeshoek
1.60m.
m.v.m. Charmieque
1.40m.
Moeder van moeder Zendiela
Ster, Prok
v.m.m. Radisson
1.60m.
m.m.m. Brendiela
Ster, Preferent, Prestatie