We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: BEEK EN DONK
Fokker: Dhr. P. van den Hurk

Een veulen uit de merrielijn van onder andere het 1.45 m. paard Fendiela - Declan Irvine, het 1.60m. springpaard Utopias (v. Andiamo) en het 1.60 m. springpaard Daddy Cool - Vladimir Beletskiy.

--
Moeder is de jonge 4 jarige PROK gekeurde merrie Mystique (v. Hermantico). Ranger is haar eerste nakomeling.Grootmoeder is de Ster, PROK merrie Zendiela (v. Radisson). Zij staat aan de wieg van de 2e bezichtigingshengst Joris (v. Rascin), het internationale 1.45 m. paard Fendiela (v. Caleandro) en internationale 1.60m. hengst Daddy Cool (v. Douglas).Overgrootmoeder Brendiela (v. Zeus) bracht het CCI 4* paard Untouchable (v. Orame), de 2e bezichtigingshengst en 1.35m. paard Legoist (v. Hugo) en de 3e bezichtings- en internationale 1.40 m. hengst Aldhers (v. Jumbo-Jet).

---

Vader Poker de Mariposa is de zoon van de top hengst Nabab de Reve (Quidam de Revel x Jalisco B) en de merrie Ilena de Mariposa (Berlin x For Pleasure). Hij is een van de meest interessantste jonge hengsten van zijn jaargang. Hij werd in 2018 reserve kampioen van de BWP hengstenkeuring.

Poker de Mariposa is door fokkers veel ingezet op hun top merries. Zijn vader Nabab de Reve bracht nakomelingen zoals Vigo d'Arsouilles en Cashmir van het Schuttershof die op het hoogste niveau presteren. De verwachtingen van zijn zoon Poker de Mariposa zijn dan ook hoog. Zijn eerste nakomelingen lijken veelbelovend met een correcte bouw, beweging en karakter. Twee veulens van Poker de Mariposa werden onlangs geveild in Ommen en Münster voor respectievelijk 15.000 en 17.000 euro.

De merrielijn van Poker de Mariposa is van hoge kwaliteit. Zijn moeder Ilena de Mariposa sprong zelf in het 1.55 m. Zij is op haar beurt de dochter van Flora de Mariposa. Zij is een van de beste springpaarden van de wereld en won Team goud met Pénélope Léprevost uit Frankrijk op de Olympische spelen in Rio de Janeiro in 2016.

---

LOCATIE: BEEK EN DONK

Dit veulen wordt in opdracht van de fokker door Veulentekoop.nl / Foalforsale.com aangeboden. Wij helpen de fokker bij het maken van de foto's, video en advertenties. Tevens beantwoorden wij voor dit veulen de eerste vragen van geïnteresseerden. U betaalt bij de aanschaf van dit veulen GEEN commissie.

Stamboom

Vader Poker de Mariposa
1.25m.
Vader van vader Nabab de Reve
1.60m.
v.v.v. Quidam de Revel
1.60m.
m.v.v. Melodie en Fa
Moeder van vader Ilena de Mariposa
1.60m.
v.m.v. Berlin
m.m.v. Flora de Mariposa
1.60m
Moeder Mystique
PROK
Vader van moeder Hermantico
1.45m.
v.v.m. Comme il Faut
1.60m
m.v.m. Chiquitta
Verbandspremie
Moeder van moeder Zendiela
Ster, PROK
v.m.m. Radisson
1.60m
m.m.m. Brendiela
Ster, Preferent, Prestatie