We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: BELFELD
Fokker: Mw. R. Willems - +31 6 508 70 458
Voor meer informatie over dit veulen neemt u direct contact op met de fokker.

Sport en een top fijn karakter samengebracht..

Roxanne's Ravèll Reina WJ is een hengstveulen uit de welbekende Reina-stam. Een stam die al vele goedgekeurde hengsten en sportpaarden tot op het hoogste niveau heeft voortgebracht. Roxanne's Ravèll Reina WJ beschikt over een elegant dressuurmodel en de beweging om in de sport hoge ogen te gaan gooien. Dit gecombineerd met een vriendelijk bewerkbaar karakter is hij een belofte voor de toekomst!

Een veulen uit de merrielijn van o.a. de goedgekeurde en Grand Prix hengst Drakdream (v. Donnerhall), de KWPN goedgekeurde hengst Just For You (v. Uthopia) en  de goedgekeurde en Grand Prix hengst Johnson TN (v. Jazz) - Hans Peter Minderhoud.

--------

Moeder is de Elite, IBOP-drs merrie Carly-Reina (v. Dayano). Naast Roxanne's Ravèll Reina WJ bracht ze  o.a. de Ster, IBOP-drs merrie Marjan Areina (v. Guardian S), de IBOP-drs merrie Lover Lady Reina (v. Governor) en het ZZ-licht dressuurpaard Hendrikson (v. Briljant).Grootmoeder is de Ster, Preferente, Prestatie merrie Gareina. Zij bracht naast Carly-Reina de Ster merries Pareina (v. Champus) en Mareina (v. Weltmeyer), de Elite, preferente, prestatie merrie en Z1 geklasseerde Karlene (v. Hurricane), de Ster, Sport-drs, Prok en Z2 geklasseerde merrie Wido-Reina (v. Sandro Hit) en de Oldenburger goedgekeurde Grand Prix hengst Drakdream (v. Donnerhall).

------

Vader is de hengst Incognito (v. Davino V.O.D.). De elegante en lichtvoetige hengst stamt uit de merrielijn van Glock`s Undercover en Amazing Star. Incognito legde in 2016 een zeer goed Verrichtingsonderzoek af en kreeg een zeer mooie scorelijst van 83.5 punten met een 9.0 voor zijn rijdbaarheid.

------
Voor meer informatie over dit veulen neemt u direct contact op met de fokker.
LOCATIE: BELFELD
Fokker: Mw. R. Willems - +31 6 508 70 458

Stamboom

Vader Incognito
Vader van vader Davino V.O.D.
v.v.v. Blue Hors Hotline
Grand Prix
m.v.v. Kilucienne
Keur, Preferent, Prestatie, Sport
Moeder van vader Dolce Vita Vrouwe
Stb-ext, Preferent
v.m.v. Vivaldi
PSG/Inter I
m.m.v. Weidevrouwe
Ster, Preferent, D-OC
Moeder Carly-Reina
Elite, IBOP-dr.
Vader van moeder Dayano
PSG/Inter I
v.v.m. Dolany
Grand Prix
m.v.m. Hora-Li
Moeder van moeder Gareina
Voorl. Keur, Preferent, Prestatie
v.m.m. Sultan
Keur
m.m.m. Wareina
Ster, Preferent, Prestatie