We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze mooie 6 jarige merrie is op zoek naar een nieuwe thuis. Ze kan zowel bij een onervaren als een ervaren ruiter staan. Ze is braaf in omgang en onder het zadel.

Ik heb ze vanaf dat ze een paar maanden oud was. We hebben ze zelf zadelmak gemaakt en op 4 jaar op wedstrijd uitgebracht. Ze heeft de hele zomer in de prijzen gelopen op de lrv en op het provinciaal kampioenschap werd ze 2e. Zowel op de camion (tijdens de rit als tijdens het wachten op wedstrijd) als op het wedstrijdterrein is ze braaf. Op trainingen heeft ze ook mee groepsdressuur gelopen.

Na het provinciaal was ik zwanger waardoor ik gestopt ben met rijden. Mijn vriend heeft ze toen nog een aantal keren uitgebracht in de jumpings. Dit doet ze super graag. Ze wil graag springen. Nadien kwam Corona en nadien de geboorte van ons kindje en zijn we wat stil gevallen. Zowel met trainen als de wedstrijden. Dit hebben we enkele weken geleden weer opgenomen waarbij ze vanaf dag 1 weer super flink was. Echter owv een nieuwe job en een klein kindje, hebben we de tijd niet om haar te rijden en uit te brengen op wedstrijd.

Ze is ook braaf op buitenrit, heeft geen (stal)gebreken. Ze is gekeurd op 2,5 jaar. Herkeuren mag. KK.

Ze staat in Belgisch Limburg, Pelt (Grote Heide).

Stamboom

Vader Apache van het Trichelhof
Vader van vader Negro
v.v.v. Ferro
m.v.v. Fewrie
Moeder van vader Utharin van het Wolfharthof
v.m.v. Wall Street
m.m.v. Itharin
Moeder Rimba van het trichelhof
Vader van moeder Kazan
v.v.m. Altisud
m.v.m. Wivinne
Moeder van moeder Nele van het trichelhof
v.m.m. Mans Sissipia
m.m.m. Jessy

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Limburgs Kampioenschap 2019 L1 2
Verschillende ereplaatsen 2019 L1