We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer interessante, getalenteerde dressuurmerrie te koop. Volle zus van Kerel ES die als veulen 3e werd op veulenkampioenschap. Lieve, stabiele merrie (zeker voor 3 jaar!), die erg op mensen gericht is en er aan toe is om wat te gaan doen. Is nog onbeleefd, maar komt wel elke dag in de molen/in de hand. Goede sterke rug, mooie schouder, schoft en achterhand, grootramig, goed in vierkantsmodel. Talent voor meer. 

Is hier geboren, 2,5 jaar in opfok in Duitsland (Eiffel) gestaan en staat sinds maart weer 'thuis'. Staat 24/7 in een groep (gevarieerde paddock en land). Is al behandeld (wordt standaard gedaan, ook als veulen al). Krijgt puur voer en hooi van eigen land (geen kuil).
Ook interessant om later nog een keer mee te fokken door heel interessant bloed. Vrij van Jazz. 

Wordt alleen verkocht aan iemand waarbij ze veel buiten komt, ook met andere paarden. Bij voorkeur 24/7 groepshuisvesting, of anders overdag buiten en 's nachts op stal. Wordt niet verkocht aan handelaren. 

filmpjes beschikbaar: stuur app of sms naar 0611922044 of bel voor meer info.

Stamboom

Vader Franklin
Vader van vader Ampere
v.v.v. Rousseau
m.v.v.
Moeder van vader Warkle M
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Catinka van de Kempenhoeve
prok
Vader van moeder Don Renoir
v.v.m. Donnerhall
m.v.m.
Moeder van moeder Si-Belle
v.m.m. Sir Lui
m.m.m.