We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

⭐Stoer hengst veulen van So Perfect⭐

Dit aansprekende veulenis een echte eyecather!

Hij beschikt over veel houding,kracht en een prachtig model.Dit powerhouse heeft de looks ,beweging en papier!Deze zoon van de reserve kampioen van Oldenburg is een speciaal veulen met veel kwaliteit.

Een talent voor de toekomst!.

Moeder Amarita (United-Lancet-Pinkus)is een prachtige bloedgemaakte elitemerrie die een zeer goede EPTM test gelopen heeft:80,5 punt!👌Ze is een zeer intelligent paard met een achterbeen om van te dromen!Ze heeft ons tot nu toe alleen maar hengstveulens gegeven.Stuk voor stuk kwaliteitsveulens!


So Perfect: Oldenburger reservekampioen en Deense premiehengst! De Oldenburger reservekampioen en Deense premiehengst So Perfect doet ook onder het zadel zijn naam eer aan. Daarbij toont hij zich majestueus met zijn drie noemenswaardige basisgangen en blinkt hij uit met een fenomenale Rittigkeit. Zijn vader Sezuan bereikte met de overwinning tijdens de wereldkampioenschappen jonge dressuurpaarden als 5-, 6- en 7-jarigen en tot dus ver uniek record als dekhengst. Onder zijn amazone Dorothee Schnieder won hij meermaals op internationaal Intermediair I-niveau en wordt nu door Patrik Kittel voorbereid op de Grand Prix. In de fokkerij schittert de Deense kampioenshengst, verrichtingskampioen en Deense dressuurkampioen eveneens op hoog niveau. Zo bracht hij de tweevoudig verrichtingskampioen Sezuan’s Donnerhall, de Hannoveraanse veilingtopper, Bundeskampioen en WK-kampioen So Unique, de vice-wereldkampioen en Bundeskampioen Secret en de WK-jonge dressuurpaarden finalist Queenspark Wendy/Andreas Helgstrand, om er slechts enkele te noemen. Moeder, de Verbandsprämien merrie Shakira, is een halfzus van de gekeurde hengst Tout le Monde (v. Totilas). Via Rohdiamant in de derde generatie gaat So Perfect terug op een stam, die vele goedgekeurde hengsten bracht, waaronder Weinbrand, Deep Love, Uno What’s Up, Con Amore, Saluto en San Francisco-RA. So Perfect: majestueuze zoon van drievoudig wereldkampioen Sezuan!

Kortom belofte voor de toekomst!

Video,s heb ik!🎥

06 11279949 
.


https://youtube.com/shorts/Bn3uOmL15Tw?feature=share
https://youtube.com/shorts/fTZk4F8zhYc?feature=share
https://youtube.com/shorts/oOav4BqhqPY?feature=share
https://youtube.com/shorts/Rbvnlc5Rg6w?feature=share

Stamboom

Vader So Perfect (VIDEO)
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Amarita (VIDEO)
Elite EPTM 80,5!
Vader van moeder United
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Tamarita
Elite
v.m.m.
m.m.m.