We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop zwart hengstveulen van Fürst Dior x Obelisk x Caritas, geboren 29 mei. Veulen beweegt lichtvoetig en bergopwaarts met zeer ruime gangen en veel souplesse, staat recht op de benen/correct fundament. Veulen is nieuwsgierig ingesteld, heeft een mensgericht karakter, loopt goed mee aan halster, braaf in omgang.
De vader Fürst Dior is een nieuwe opkomende hengst, met grote verwachtingen voor de toekomst. De veulens die in 2020 uit deze lijn zijn gekomen hebben vaak de uitstraling van vaders Fürstenball en grootvader Sir Donnerhall. Welke mooie oprichting, goed achterbeen werk, en veel front doorgeven, ook duidelijk te zien in dit veulen. 
Moeder heeft een werkwillig karakter, heeft van vaderskant veel ras meegekregen, is daarbij zeer rijtypisch en correct. Wat bij haar uitblinkt is haar zeer sterke draf, met krachtige afzet en ruimte in de beweging. 
Moedersvader Obelisk leverde in 2000, 2001 en 2002 de nationale veulenkampioenen en in 2004 de reserve-kampioen van de hengstenkeuring in Den Bosch.

Op de foto's is het veulen vier maand oud. Veulen staat in Oostwold (Groningen).
Bij vragen of interesse of voor video’s graag bellen of whatsapp via +31 6 29755789.

Stamboom

Vader Fuerst Dior
Vader van vader Fuerstenball
PSG/Inter I
v.v.v. Fuerst Heinrich
m.v.v. Maradonna
Elite Staatsprämie
Moeder van vader Silvia
v.m.v. Sir Donnerhall I
m.m.v. Sina
Moeder Bijalda
Vader van moeder Obelisk
PSG/Inter I
v.v.m. Matador
m.v.m. Kida
ster
Moeder van moeder Mijlalda
ster
v.m.m. Caritas
m.m.m. Alda
ster