We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rieky is een stoer merrie veulen met 3 goede ruime gangen! Ze heeft een zeer chic hoofd en een aansprekend exterieur. Beweegt erg makkelijk en springt nu al de wissels. Aanleg voor het hogere werk dus!
Rieky is ook super braaf in de omgang. Is al bekend met poetsen, wassen, vlechten en loopt zo aan het touw mee. Ook op de trailer is geen probleem. Is al meerdere keren van huis geweest en begint lekker te groeien nu.

Dante U.S. is een zoon van de bekende Grand Prix-hengst Dante Weltino uit de moeder van Total U.S. Wat willen we nog meer in een pedigree! Dit jonge talent kan fantastisch draven en galopperen. Deze hengst lijkt net als Total U.S. meerdere turbo's te hebben. Twee halfzussen van Total US brengen 2 miljoen op. De moeder van Total U.S. bracht twee miljoen in het laatje. 1.050.000 euro was er voor de vierjarige merrie Brisbane (v.Bordeaux) en de vijfjarige Zantana komt voor 955.000 euro naar Nederland. Beide merries komen uit Sondra (Sir Donnerhall x Don Schufro).

De moeder Palina is een echte Trakehner. Ze heeft op een Trakehner keuring de volgende cijfers gehaald: Typ 7,5, Schritt 7, Gesamteindruck 7,5, Korper 7,5, Trab 8, Fundament 7,5, Galop 7,5. De combinatie Gribaldi x Polarjaeger heeft al voor een Grand Prix nakomeling gezorgd. Palina heeft meerdere veulens gegeven, de jaarling nakomeling van Everdale staat ook op stal en is ook te bewonderen.

Neem gerust contact op voor meer informatie.  06 22 07 32 04
Een bod doen is altijd mogelijk.

Stamboom

Vader Dante U.S.
Vader van vader Dante Weltino
Grand Prix
v.v.v. Danone I
Grand Prix
m.v.v. Rihanna
Elite Staatsprämie
Moeder van vader Sondra
Hauptstutbuch
v.m.v. Sir Donnerhall I
m.m.v. Contana
Hauptstutbuch
Moeder Palina
Vader van moeder Gribaldi
Grand Prix
v.v.m. Kostolany
PSG/Inter 1
m.v.m. Gondola II
Elite
Moeder van moeder Paprika VII
v.m.m. Polarjaeger
m.m.m. Palm Springs