We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens tijdgebrek te koop aangeboden voor goed tehuis en zekere ruiter/amazone.

Welfare is een fitte ruin van Gribaldi die reeds bij 2 verschillende amazones M2 plus winst heeft gelopen (met scores tot 67.8%; Z1 startgerechtigd) en al verder is in zijn opleiding. Het is geen grootloper, maar hij heeft veel aanleg voor de verzamelde oefeningen. 

Het is een heel fijn paard voor een zekere ruiter. Hij is absoluut niet gemeen, maar wel schrikkerig waardoor hij het beste tot zijn recht komt onder een ruiter die hem vertrouwen durft te geven. 

Hij is braaf bij de hoefsmid, op de trailer en met buiten wandelen. Alleen op buitenrit vindt hij wat spannend, maar met een ander paard erbij is hij heel braaf. Hij is makkelijk met andere paarden (zowel merries als ruinen) en loopt zomers 24/7 in de kudde.

Welfare valt ondanks zijn kwaliteit als rijpaard in een lagere prijsklasse vanwege zijn medische historie:
- In het verleden, 2013 en 2016, röntgenologisch en klinisch gekeurd met positief advies voor sport (herkeuren toegestaan k.k.). Röntgenologisch wel een bemerking op beide straalbenen (klasse 2-3, in 2016 niet veranderd t.o.v. 2013 dus geen achteruitgang zichtbaar).
- In 2018 een peesblessure gehad aan zijn voorbeen (van hersteld in datzelfde jaar met lasertherapie).
- In verband met een milde stofmijtallergie kan hij niet op stro staan.
Is droog op zijn benen en heeft bij mij m.u.v. de periode in 2018 nooit kreupel gelopen.

Mooie kans voor een dappere ruiter/amazone met een kleiner budget om te genieten van de kwaliteiten van deze ruin. Tegen meerprijs eventueel met toebehoren (passend zadel) te koop. 
Meer informatie of filmpjes via WhatsApp.

Stamboom

Vader Gribaldi
Vader van vader Kostolany
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Gondola II
v.m.v.
m.m.v. Ibikus
Moeder Operette
Vader van moeder Farrington
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Deolien
v.m.m. Amor
m.m.m.