We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nieka P Z is een stoer merrie veulen met grote ruime gangen! Ze galoppeerd echt groot! Ze heeft een mooi model en en is goed aan de maat! Beweegt heel makkelijk. Nieka is bekend met wassen, poetsen, vlechten. Is ook al een keer met de trailer weg geweest.

De zeer aansprekende Numero Due heeft duidelijk de opdruk van zijn vader en grootvader meegekregen. Een echt hengstenmodel en vaderpaard waar je er vandaag de dag nog maar zelden één van tegenkomt. De moederlijn behoort tot één van de beste uit Holstein en gaat direct terug op de legendarische schimmel Calvaro die furore maakte in de jaren 90 onder de Zwitserse springruiter Willi Melliger.

Via de Verbandsprämie Stute Wilma VII zien we het bloed van topvererver Cor de la Byrere meermaals terug in deze moederlijn. Zijn zonen Caletto I en Caletto II als ook Calypso II zijn meermaals in deze pedigree vertegenwoordigd. De beproefde hengsten Ladykiller xx en Almé zien we bovendien vaak terugkeren aan zowel vaders als moederszijde.

De moeder Eriente stamt af van de Orienta Stam. Hier zijn meerdere succesvolle spring en ook dressuur paarden uit gekomen. Vorig jaar heeft zij een volle zus van Nieka P gegeven. Deze jaarling is ook te bewonderen bij ons thuis. De moeder Eriente zal dit najaar de sport in gaan.

Neem gerust contact op voor meer informatie.  06 22 07 32 04
Een bod doen is altijd mogelijk.

Stamboom

Vader Numero Due
1.45
Vader van vader Numero Uno
Preferent, 1.55
v.v.v. Libero H
Preferent, 1.60
m.v.v. Jolanda
Keur
Moeder van vader Wilma VIII
Verbandsprämie
v.m.v. Singulord Joter
1.40
m.m.v. Elba I
Staatsprämie
Moeder Eriente
Vader van moeder Armitage
1.60
v.v.m. Argentinus
1.50
m.v.m. Farina
Elite
Moeder van moeder Loriente
Ster
v.m.m. Grandeur
1.60
m.m.m. Hariente