We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dit hengstveulen (foto 1) van de jonge Chacco-Blue zoon Dollar du Rouet komt uit de merrie Vanity vd Silverhoeve (foto 2). Onder de naam Vanity R. sprong zij succesvol internationaal 1.50 met onder andere Vincent Voorn, Tom Martens en Louise Saywell, en was ze onder meer winnaar van de GP Zeeland Outdoor en diverse Young riders rubrieken. Ook liep ze naar een derde plaats op het 1e onderdeel NK Springen voor Young Riders in Mierlo en liep ze top klasseringen in o.a. Zwolle, Wierden, Roggel en Mechelen.

Haar moeder combineert de keurhengst Hors la Loi en de Olympische springhengst Jus de Pomme en gaf naast Vanity R. meerdere succesvolle internationale sportpaarden, waaronder het 1.50 paard Tie Pommes van Indoctro.

Uit deze succesvolle sportstam komen veel Grand Prix paarden en goedgekeurde hengsten, waaronder Virones C (v. Indoctro), Kafka (v. Concorde), Undercover (v. Baloubet du Rouet), Secret (v. Mr. Blue), Igor (v. Cavalier) en Unex Chamberlain Z (v. Chellano Z) en de KWPN goedgekeurde hengsten Interest en Geniaal.

Vader Dollar du Rouet (YouTube link) is een talentvolle jonge zoon van Chacco-Blue. Zijn moeder gaf al drie SF goedgekeurde hengsten. Zijn overgrootmoeder is de volle zus van Baloubet du Rouet. Dollar du Rouet doorliep succesvol de jonge paarden competities in Frankrijk en wordt door Gilles Botton klaargestoomd voor het zware werk. Ook in de fokkerij timmert hij aan de weg. In 2019 won een nakoming het Z-Festival in Deauville en uit zijn eerste jaargang is onlangs een zoon goedgekeurd bij Selle Francais. 

Dit veulen wordt geveild op 27 augustus 2021 op de Drentse Veulenveiling te Assen. 
drentseveulenveiling.nl
LIVE en ONLINE

Stamboom

Vader Dollar du Rouet
Vader van vader Chacco-Blue
v.v.v. Chambertin
m.v.v. Contara
Moeder van vader Souche du Rouet
v.m.v. Quaprice Bois Margot
m.m.v. El Ira du Rouet
Moeder Vanity R
sport (spr) ster 1.50m Spr.
Vader van moeder Hors la Loi II
v.v.m. Papillon Rouge
m.v.m. Ariane du Plessis II
Moeder van moeder Odessa R
prest.
v.m.m. Jus de Pomme
m.m.m. Barones
v. Emilion

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Veiling Drenthe 27-08-2021