We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Duin Rose, of gewoon Roos is een knappe 13 jarige KWPN merrie van de afstamming Ziesto X Obelisk. Als tweede eigenaar hebben we heel wat plezier (gehad) van Roos. Zij leert haar ruiter fijngevoelig te zijn, met haar te onderhandelen als ze in haar ‘koppige’ merriebui is en laat verstaan dat zij wel tussen de ander paarden de scepter zwaait. In slechts een paar wedstrijden hebben we Roos van L2 naar M1 gebracht waar zij vandaag met winstpunten zeker klaar is om naar M2 te gaan. Roos is ideaal voor de ponyruiter die over wil gaan naar de paarden. Zij is goed vooruit maar niet te.
Roos toont het beste van haarzelf op wedstrijd echter zonder haar vriend moet je wel geduld hebben om haar op de trailer te zetten. Haar vriend er eerst op en ze volgt onmiddellijk. 
Roos kan zowel op weide als in een stal. Zij heeft een gezonde energie en heeft dagelijks beweging nodig. Dit kunnen we haar door universitaire studies niet meer bieden. Het is dus met gemengde gevoelens dat we voor haar een nieuwe thuis zoeken. Ze is braaf onder het zadel en geschikt voor de beginnende ruiter mits een goede begeleiding.
Heb je interesse, wil je nog veel bijleren in het dressuurwerk, zoek je een prachtig paard voor op je weide of wil je gewoon lekker elke dag in de piste aan je privé-stal je amuseren, neem dan zeker met ons contact op. Hoofdstel, dekens, dekjes en ander materiaal zijn in overleg mee over te nemen. 

Stamboom

Vader Ziesto
Vader van vader Lancet
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Molly
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Weleva
Vader van moeder Obelisk
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Seleva
v.m.m.
m.m.m.