We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Billy Shangri-La komt van de Billy Stud uit Engeland en is een heel aansprekend paard. Spring gefokt met uitstekende dressuur kwaliteiten. Engels warmbloed met veel KWPN inbreng. Zijn afstamming is Billy Mexico x Animo (Elite ***** x Approved **** AES).  https://thebillystud.co.uk/ 
Billy luistert heel goed naar de hulpen en heeft veel go. Hij heeft in Engeland 3 sterren springconcours gelopen en is in Nederland nog niet uitgebracht. Trainingen op zowel dressuur- als springstal zijn veelbelovend.
Hij heeft een zeer werk-willend karakter en geeft veel vertrouwen aan de ruiter. Zijn gretigheid om te springen maakt dat hij dat hij altijd springt. Eerste verkenningen op een crossparcours zijn ook heel positief.
Billy is recent klinisch en röntgenologisch goedgekeurd zonder bemerkingen. Keuringsrapport en foto's zijn uiteraard in te zien en te overleggen. Geen stalgebreken.
Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Lisan Gerritsen 06-57277766 of Sjoerd Bongers 06-22668566.

Stamboom

Vader Billy Mexico
Elite ***** AES
Vader van vader Cevin Z
Approved **** AES
v.v.v. Coriall Z
1,40m spr
m.v.v. Larthago
1,50m spr
Moeder van vader Bidorette
KWPN Prest Ster
v.m.v. Le Mexico
KWPN Keur
m.m.v. Twiggy
KWPN Keur Pref
Moeder Billy Fitz
Auxiliary AES
Vader van moeder Animo
Approved **** AES
v.v.m. Alme Z
1,60m spr
m.v.m. Irene
KWPN Ster
Moeder van moeder Misty Dream Lady
v.m.m.
m.m.m.