We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze super knappe pony is op zoek naar een nieuw huisje. Ze is super braaf onder het zadel en ook beginnende kindjes van 5 rijden zo op haar weg! 
Ze loopt netjes nageeflijk haar rondje door de bak en zal nooit bokken of steigeren. Ook zonder zadel is ze super braaf! Ze is totaal niet sterk in de mond en is goed op de stem en zit gereden. Ze staat eerder te snel stil dan dat ze te hard gaat.

Ze gaat graag op buitenrit en is super verkeersmak. Crossen door het bos vindt ze geweldig en ze kan alleen op buitenrit. We fietsen ook vaak met haar buiten en dan draaft ze aan het halster lief mee. Ook maakt ze graag een sprongetje. 

Ze kent bijgezet longeren en aan de dubbele lijnen.

In het weiland komt ze gelijk naar je toe gerend.
Ze geeft braaf voetjes en blijft lief stil staan met poetsen. Kleine kinderen kunnen met haar wandelen en ze loopt braaf mee. Ze bijt of schopt niet en is gek op knuffelen en aandacht.

Ze heeft 3 hele mooie gangen en is mooi droog op de benen. Ze is recent bij de hoefsmid geweest, ontwormd en volledig ingeënt. Ze heeft een Nederlands paspoort.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.