We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met veel spijt zet ik hierbij mijn 12- jarige KWPN-ruin Edgar te koop. Edgar is ongeveer 1.70m groot en is bruin met vier witte sokjes. Wegens zelf geen wedstrijdambities en te weinig tijd, zoek ik een ruiter voor hem die hem regelmatiger kan rijden en eventueel uitbrengen. Hij werkt graag en heeft zeker potentieel.

Edgar is een braaf paard in omgang en onder de ruiter, maar heeft wel wat karakter mee dat om een consequente hand vraagt. Hij zal nooit bokken of steigeren. Momenteel wordt hij vooral dressuurmatig gereden, waarbij hij een mooie L2 proef laat zien. Hij kent wijken, begin schouder binnenwaarts, alle basisoefeningen,... Verder trainen we nu ook op de vliegende en enkelvoudige wissels. Ook maakt Edgar een leuke sprong & is hij in het verleden op jumping geweest.

Edgar is braaf tijdens transport en kent het verkeer. Hij is een sociaal paard naar andere paarden en naar mensen toe. Hij is zeer braaf in de omgang, blijft mooi staan tijdens poetsen/opzadelen. Braaf bij tandarts, DA, hoefsmid.

In het verleden heeft hij wedstrijden gelopen, maar wegens geen ambitie is hij hier voornamelijk recreatief gereden. Doch is hij zeker een paard met potentieel voor een ruiter die verder wilt.
Indien u vragen heeft / verdere info wilt / filmpjes, stuur gerust een berichtje. De vraagprijs voor Edgar is €8000. Hij gaat enkel naar een goede thuis, handelaars hoeven niet te reageren.

Stamboom

Vader ZANZIBAR
Vader van vader Special D
v.v.v. Metall
m.v.v. Haafke
Moeder van vader Jaccovita
v.m.v. Pretendent
m.m.v. Evita
Moeder Savanna
Vader van moeder FERRO
v.v.m. Ulft
m.v.m. Brenda
Moeder van moeder Hascale
v.m.m. Ditmar
m.m.m. Pascale