We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: achtjarige merrie (v.Blue Hors Zack).
Mooie grootramige merrie van 1.74m. 

Merrie is in oktober 2020 één keer Z2 gestart, door corona en drachtigheid is er niet van meer gekomen – wel een merrie die waarschijnlijk veel meer kan.  Deed in het werk makkelijk een wissel en begin pirouettes. Ze heeft dit jaar een veulen gehad en is dus niet in sportconditie. Leuke kans voor iemand met een normaal budget die toch met een goed paard aan de gang wil.

Deze in Denemarken gefokte merrie komt uit een goede Deense Grand Prix-stam vol sport- en keuringspaarden. Haar moeder is  een volle zus van het internationale Grand Prix-paard Feisal (de schimmel op het tweede filmpje). Uit een andere volle zus van de moeder komt nog een Grand Prix- en een Lichte Tour-paard. Samen met haar succesvolle vader maakt dat haar ook geschikt voor de fokkerij. Bij mij heeft ze een veulen gehad van Valverde (is eventueel ook te koop).

Braaf in de omgang en bij de smid. Soms wat druk op stal.
In 2019 klinisch en röntgenologisch goedgekeurd.
Vraagprijs: 15.000 euro. 

Stamboom

Vader Blue Hors Zack
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Fernando
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.