We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer interessant gefokt goed bewegend hengstveulen. “Romero” van Kjento uit een Elite IBOP ZZ-licht dressuurmerrie van Vivaldi. Romero is geboren op 4-6-21 en heeft veel maat. Kan echt goed bewegen met een zeer actief achterbeen en heeft een grote opwaartse galop. De draf is steady met veel afdruk. 

Moeder Evita is elite,  ZZ-licht geklasseerd, Ibop-DR,  kampioen van Noord Holland in het M1 en zelf veulenkampioen van Noord Holland geweest. 

De preferente Grootmoeder Vyorieta texel  ( Goodtimes X ladalco) komt uit de bekende fokkerij van Willem van der Linde en bracht al verschillende succesvolle nakomelingen.

Overgroot moeder Lyorieta Texel (Ladalco X nabuur) preferent, elite en Z2 dressuur bracht eveneens verschillende succesvolle nakomeling.

Dit in combinatie met de jonge, maar zeer talentvolle vaderlijn van Kjento ( negro x jazz) maakt dit mooie hengstveulen een belofte voor de toekomst. 

Romero valt in een hogere prijsklasse! Heeft u nog vragen en/of bent u oprecht geïnteresseerd en wilt u graag een filmpje ontvangen, dan graag even een appje ( of bellen na 19:00 )  naar Mandy 0614162717

Stamboom

Vader Kjento
Erkend
Vader van vader Negro
preferent
v.v.v. ferro
preferent
m.v.v. Fewrie
Keur, Preferent, Prestatie
Moeder van vader Zoriana
Elite, Preferent, Ibop-(dres), Prok
v.m.v. Jazz
Preferent
m.m.v. Poriana
Keur, Preferent, Prestatie, Sport-(dres)
Moeder Evita
Elite, Ibop-Dr, Sport-Dr, Prok
Vader van moeder Vivaldi
Preferent
v.v.m. Krack C
Grand prix
m.v.m. Renate utopia
Preferent, Prestatie,ster
Moeder van moeder Vyorieta Texel
Preferent, Prok, Ster
v.m.m. Goodtimes
Erkend
m.m.m. Lyorieta Texel
Elite, preferent, sport-dr