We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te Koop: Nintendo 64 S Z
Nintendo is een hengstveulen van de aanstormende Nixon van ‘t Meulenhof. Nixon is de broer van de Olympische Emerald van Harrie Smolders en de Grand Prix paarden Diamanthina van het Ruytershof en Ilusionata van’t Meulenhof. De 8 jarige Nixon maakte dit jaar zijn debuut op 1.50m niveau met Harrie Smolders. 
Moeder Gaggetta S Z is een 4 jarige dochter van Guidams Sohn welke op zijn beurt een zoon is van topvererver Guidam – de vader van Olympische medaillisten Authentic (Beezie Madden), Ninja la Silla (Rolf-Göran Bengtsson) en Vindicat W (Peter Charles & Jessica Springsteen). Guidam Sohn zelf werd na een uitstekende 100-dagentest goedgekeurd in Tsjechië en won daar vervolgens de nationale titel als vijfjarige. Jos Lansink bracht Guidam Sohn succesvol uit in internationale jonge paardenrubrieken in San Patrignano, Valkenswaard en Lyon, maar een blessure stond een topsportcarrière jammerlijk in de weg. Uit zijn eerste jaargangen springen meerdere nakomelingen succesvol internationaal. 
Verder gaat de moederlijn via de merrie Diegetta v. Ultimo (Phin Phin) en Nagetta (1.30 spr) v. Hugo (Grand Veneur) terug op grootmoeder Salgetta (v. Almé Z) die zelf succesvol actief was op 1.40 niveau en meerdere malen succesval was op de Levade en UTV in Utrecht.

De moederlijn van Nintendo 64 S Z is verankerd met de beste Belgische en Franse springgenen wat zorgt voor veel maat, macht en formaat! Dit is er een die je niet snel over het hoofd ziet!
Dit veulen is ook te koop in combinatie met zijn moeder.
Voor meer info:
Roeland Plaisier
06-42450940

Stamboom

Vader Nixon van 't Meulenhof
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Guidams Sohn
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Ultimo
v.m.m.
m.m.m. Hugo
Almé Z