We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super fijne en lieve allround ruin.

Eclips is een 12-jarige ruin met een stokmaat van 1.72m.

Hij heeft in het verleden onder de FEI vlag 2* eventing gelopen, en in Engeland 3*. Springt te goed voor een eventer, daarom gestopt met eventing.
Hij springt momenteel in het 1.20m en heeft zich daar al verdienstelijk laten zien, onder andere door kringkampioen te worden, de Masters competitie te winnen, en door goede resultaten op zowel de Brabantse als de Nederlandse kampioenschappen te halen. Hij is zeer voorzichtig in het parcours, en doet zijn best om van het hout af te blijven, ook als er een keer een mindere afstand word gereden. Loopt echter niet hoger omdat daar de ambitie van amazone niet ligt.
Kan echter super springen, zeer regelmatig op concours complimentjes. Wissels zitten er netjes op, en hij is makkelijk te rijden.
Ook is hij M1 dressuur geklasseerd, en weet ook hier prijzen te winnen.
Vanwege zijn zeer allround opleiding zou hij ook zeker geschikt zijn als leermeester, maar een stap hoger zou ook nog tot zijn mogelijkheden behoren. Ook voor de overgang van pony naar paard zou hij geschikt zijn.

Eclips is braaf tijdens het scheren, hoefsmid en op de vrachtwagen of trailer. Ook gaat hij makkelijk mee op buitenrit, zowel alleen als in groepje, en is niet schrikkerig. (F16's stijgen op over zijn hoofd tijdens het trainen en buitenrijden)

Wordt verkocht i.v.m. studie.
Is röntgen goedgekeurd, nogmaals keuren mag op eigen kosten.

Stamboom

Vader Contador
Vader van vader Cassini I
v.v.v. Capitol I
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder To Limit
Vader van moeder Omnistar
v.v.m. Quick Star
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Libero H
m.m.m.