We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

2-jarige hengst van Nixon van 't Meulenhof

Narmer Z is geboren op 22/6/2019. Hij is een zoon van Nixon van 't Meulenhof. Deze werd in 2016 goedgekeurd bij het BWP en werd hier als één van de beloftes gezien voor de toekomst. Nixon heeft als jonge hengst veel gedekt, maar wordt nu uitgebracht door Harrie Smolders. Hij geeft aan dat Nixon zijn paard zou worden voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

De moeder van Narmer Z is Vaz Diaz. Zij is een dochter van Peter Pan, die bouwde een indrukwekkende springcarrière uit. Hij behaalde een reeks overwinningen in de internationale wedstrijden tot CSIO5*. Peter Pan leverde 40 internationale springpaarden. Hij werd 9e in de springsport op de Olympische Spelen van 2008 in Hong Kong, nadat hij datzelfde jaar de Samsung Super League Nations Cup van St. Gallen had gewonnen en 2e was geworden in de Nations Cups van 2008 in Aken en Rotterdam.

Narmer is braaf in omgang en bij de hoefsmid. Hij gaat ook vlot op transport.

Stamboom

Vader Nixon van 't Meulenhof
Vader van vader Denzel van 't Meulenhof
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Carthina Z
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Vaz Diaz
Vader van moeder Peter Pan
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Another Cruise
v.m.m.
m.m.m.