We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Chicago is geboren op 21/5/2021, ze is een mooi en zelfstandig merrieveulen. Ze heeft ook een zeer goede afstamming.
De moeder van Chicago is een dochter van Eternity vd N ranch uit de bekende Donna (Ten ankers Jerolianca), die zeer goed presteerde in de hoogste LRV klasse.

Vader Vasco Optimus is een zeer beloftevolle jonge hengst. Hij sprong alle manches van het WVUR jonge paarden kampioenschap foutloos en werd zo kampioen bij de 4 jarigen. Vasco is een zoon van Goliath van de Groenweg, die zelf al meerdere malen EK liep, ook zijn nakomelingen doen het goed in de sport. De moeder van Vasco is een dochter van Dexter leam pondi, die ook al verschillende keren EK liep. Zij is tevens ook de moeder van Opaline Optima, die presteerde op het allerhoogste niveau.

Zowel langs moeders als langs vaders kant zien we een fantastische bloedlijn, daarbovenop hebben beide ouders ook een topkarakter!  Chicago is dan ook zeker een beloftevolle pony voor de toekomst, zowel in de sport als de fokkerij!

Meer info via 0471845465.

Stamboom

Vader Vasco Optimus
Vader van vader Goliath van de Groenweg
v.v.v. Conor Mac Nessa 23
m.v.v. Glencarrig Delphinium
Moeder van vader Rêve d'azur
v.m.v. Dexter Leam Pondi
m.m.v. Bourask de Kerinou
Moeder Quaresma van het Haverveld
Vader van moeder Eternity vd N ranch
v.v.m. Benneton V
m.v.m. Hariet
Moeder van moeder Donna
v.m.m. Ten Ankers Jerolianca
m.m.m. Natasja