We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige grote PRE hengst te koop!
Ferghas FS uit Africano Candau, is een vierjarige PRE met een waanzinnig lief en braaf karakter. Hij is werkelijk een plaatje om te zien en heeft de typische pre looks met prachtige nek en mooi behang. Ferghas meet 1.71. Ondanks zijn jonge leeftijd is hij mega down to earth. Hij heeft absoluut geen hengsten gedrag.

Onder het zadel heeft hij een fijne go en super werk mentaliteit. Ferghas wil altijd voor je werken! Hij is niet ril en spooky en is ook gewend een rondje mee naar buiten te gaan. Hij heeft een correcte stap, een mooie ruime draf met talent voor verruiming en een super uphill galop met talent voor verzameling. Ook gaat hij makkelijk een pasje op zij. Hij heeft kortom alles ok een geweldig dressuurpaard te worden.

 Onze Fer is ik het bezit van ancce papier en getekende carta. Ook is hij bij aankoop röntgen en klinisch gekeurd.over keuren mag K.K. Fer heeft geen stalgebreken en staat bij ons op stal in Barcelona waar hij eventueel ook geprobeerd kan worden. Video’s beschikbaar op aanvraag! 

 Wij spreken Nederland, engels en Spaans en hebben evt meerdere paarden te koop. 

Stamboom

Vader Africano Candau
Vader van vader Urdidor VII
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Yanko V
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Melera G
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.