We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze prachtige, mooie, blik vangende PRE merrie heet Castiza XLIII.  Ze is circa 1.61m hoog en ze is geboren 31-05-2004.  Ze trekt iedereens oog door haar mooie zwarte kleur en haar mooie volle, maar toch chique bouw. De Spanjaarden vinden haar erg correct en daarom heeft ze het predicaat APTA gekregen. Ze heeft een erg sprekend hoofdje, wat perfect past bij haar karakter.             

Ze is heel meewerkend en niet bang hier.  Ze kan hier zowel door beginners gereden worden als gevorderden, deze biedt ze voldoende uitdaging. Erg sociaal, ook tegen soortgenoten. Ze is hier goed verkeers,- en trailermak.                         

Ze is in bezit van een PRE paspoort met stamboom van Lebrijano XV x Nadal IV x Negativo. Ze is in het bezit van een Carta de Propiedad, waarmee je dus kunt fokken met papieren hier. Deze stam is geselecteerd op braafheid en karakter. Er worden prachtige paarden uit gefokt. Ze is in bezit van een chip.                     

Castiza is vrij van stalgebreken. Een mooi en lief paard!   In bezit van een zeer recent keuringsrapport door een erkende paardendierenarts, zonder aanmerkingen inclusief bloedafname.                        

Inruil mogelijk                    
Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.