We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: NIJKERK
Voor meer informatie neemt u direct contact op met de fokker!
Mw. N. Brummer - +31 (0)6 - 537 14 115

Dressuurtalent heeft een naam....

Rainbow Quest B is een veulen met een vriendelijke karakter en beschikt over 3 uitstekende gangen. Hij stapt met veel ruimte en activiteit en draaft en galoppeert met kracht van de grond. Een talent voor de ambiteuze ruiter of amazone.
----
Moeder Helianthe B is nakomeling van de legendarische hengst Jazz. Die een garantie is voor een sterk achterbeen gebruik en dressuurpaarden voor het hoogste niveau. Rainbow Quest B is haar eerste nakomeling.

Grootmoeder Joly is een nakomeling van top vererver Ulft. Hij staat aan de wieg van de Grand Prix hengst Olympic Ferro. Joly bracht het Z1 geklasseerde paard Arkle B (v. Jazz) en de ZZ-zwaar geklasseerde Coventry B (v. Johnson). 
---
Vader is de hengst Daily Diamond. Een hengst met ongekend veel uitdrukking, ras en adel. Hij heeft een zeer positief ingesteld karakter. Vader Daily Deal voert het welbekende bloed van Diamond Hit en Lauriers Crusador xx. De moeder van Daily Diamond is een degelijke, zeer correcte Hannoveraanse fokmerrie van Fürst Heinrich. Zij bracht ook Damon’s Dream, als driejarige koning van het Bundeschampionat en voor de topprijs van €280.000 geveild in Munster Handorf. Daily Diamond beweegt met uitzonderlijk veel afdruk en tact.

LOCATIE: NIJKERK
Voor meer informatie neemt u direct contact op met de fokker!
Mw. N. Brummer - +31 (0)6 - 537 14 115

Stamboom

Vader Daily Diamond
Z2
Vader van vader Daily Deal
PSG/Inter I
v.v.v. Diamond Hit
Grand Prix
m.v.v. Lia
Moeder van vader Fairytale
v.m.v. Fürst Heinrich
m.m.v. Weronique
Moeder Helianthe B
Vader van moeder Jazz
Grand Prix
v.v.m. Cocktail
Grand Prix
m.v.m. Charmante
Keur, Prestatie
Moeder van moeder Joly
Stb
v.m.m. Ulft
Keur
m.m.m. Scoobiedoo
Keur