We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

VERKOCHT
Rochdale P (geboren 23 mei) is een aansprekend, atletisch hengstveulen, met een lichtvoetige galoppade. Hij is opvallend energiek en heeft een fijn, meewerkend karakter.
Rochdale is een nakomeling van de vijfjarige Liamant W (Diamant de Semilly x Heartbreaker), 3e op de KWPN Hengstenkeuring en gefokt uit de zus van Olympisch kampioen Explosion W (Ben Maher).
De moeder van Rochdale is de sterk fokkende merrie Folaire P (Plot Blue x Voltaire). Zij gaf eerder drie veulens, waaronder het in Duitsland goedgekeurde, vierjarige talent Michigan P (v. Comme Il Faut), en de vorig jaar succesvol geveilde Pole Position P (v. Emerald). Zelf behaalde Folaire 80 punten voor springen op de keuring en na haar IBOP proef het elitepredicaat. Haar moeder Solaire (v. Voltaire) is ook een elitemerrie en een zus van twee internationale springpaarden en van paarden geklasseerd op 1.40m, ZZ en Z-niveau.

Stamboom

Vader Liamant W VDL
Vader van vader Diamant de Semilly
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Zarina III
v.m.v. Heartbreaker
m.m.v. Uarina
Moeder Folaire
elite, IBOP
Vader van moeder Plot Blue
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Solaire
elite
v.m.m. Voltaire
m.m.m. Nathalie
prestatie, preferent, prok