We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Kensington is een zwart/donkerbruine ruin van mei 2015, een fraaie nakomeling van Everdale x Inspekteur en hij meet plm 1.70 We hebben hem zelf beleerd en doorgereden en hij is inmiddels genoeg bevestigt in het rijden dat het tijd wordt dat hij naar een sportieve maar doortastende ruiter/ amazone gaat. Kensington is erg lief in de omgang maar heeft wel een te noemen uitgesproken karakter als hij bereden wordt. Daarom zou ik hem niet aan een beginnende of weinig ervaren ruiter verkopen. Hij kan fijn bewegen en heeft afgelopen buitenseizoen meegedaan aan de selectiewedstrijden waarna hij ook naar de Gelderse Kampioenschappen mocht. Hij is klaar om het L1 in te gaan.

Mijn taak zit er op. Ik ga op zoek naar een nieuw project, onbeleerd kopen, zadelmak maken en wat doorrijden en uitbrengen totdat ze naar een nieuwe eigenaar kunnen. Kensington is er nu klaar voor!

Voor meer informatie of vragen bel/app naar: 0619788104

Stamboom

Vader Everdale
STB
Vader van vader Lord Leatherdale
STB
v.v.v. Lord Lexy
m.v.v. Fairless P
Moeder van vader Aliska K
STB, elite, EPTM-(DRES)
v.m.v. Nergo
preferent
m.m.v. Lesnka
keur, preferent
Moeder Wiefke
STB, Ster
Vader van moeder Inspekteur
STB
v.v.m. Darwin
m.v.m. Doornroos
keur, preferent, prestatie
Moeder van moeder Silke
STB ster
v.m.m. Havidoff
keur
m.m.m. Gonne
ster, preferent