We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige gouden eye catcher te koop * Milestone * 

Deze prachtige 4 jarige ruin, geboren op 13-05-2017, heeft 3 goede gangen, een prachtig uiterlijk en is een paard met toekomstperspectief. Momenteel is hij een goed jaar doorgetraind onder het zadel. Daarvoor is hij met rust en vertrouwen zadelmak gemaakt. Deze prachtige verschijning is niet alleen lief en bloedmooi maar ook erg braaf op wedstrijden, buitenrit en andere locaties. Hij heeft een aantal wedstrijden gelopen in het B en L1 dressuur en heeft daarbij alle proeven dikke winstpunten behaald. Hij maakt ook met gemak een laag sprongetje. 

Milestone is een mooi damespaard en ook erg geschikt voor iemand die van de pony's de overstap maakt naar de paarden. Gezien zijn leeftijd is het belangrijk dat hij een goede opleiding  met goede begeleiding krijgt. Hij is heel lief, maar hij heeft wel karakter. Hij is dan ook zoon van de bekende top ver-erver Florencio (fokkers: team Nijhof & gebr. Bosch).

Dit is echt een gouden paard met een gouden toekomst in de dressuur. Bij serieuze interesse en meer informatie kunt u contact opnemen om een filmpje te ontvangen. Hij valt in een Iets hogere prijsklasse €20.000-€25.000,-. 

Stamboom

Vader Florencio
keur
Vader van vader Florestan 1
v.v.v. Fidelio
m.v.v. Raute H
Moeder van vader Walessa
v.m.v. Weltmeyer
m.m.v. Pirelli
Moeder Golden Girl
ster, Ibop dr, Prok
Vader van moeder Rousseau
keur
v.v.m. Ferro
Preferent
m.v.m. Zsuzsa
ster, prestatie, sport (dr)
Moeder van moeder Donnabel
v.m.m. Donnerhall
m.m.m. Ballerina