We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: ERP
Voor meer informatie neemt u direct contact op met de fokker:
Stoeterij VZ Hackerom - Dhr. A. Koenen - +31 (0)6 - 513 555 46

Ramazotty.VZ.​Een veulen uit de merrielijn van het Grand Prix paard Scandium L (v. Ferro), het internationale PSG.Inter I paard Dandy L (v. Wynton) en de goedgekeurde hengst Janeiro Platinum (v. Sezuan).

Ramazotty is eventueel ook samen met zijn moeder te koop.
----
Moeder is de Elite, EPTM-dr, PROK merrie Elina L (v. Tuschinski). Bij haar EPTM merrietest noteerde ze een puntentotaal van 79, 5 punt! 

Overgrootmoeder de Keur, IBOP-dr. merrie Zelina L (v. Metall) ontving bij haar IBOP-test een puntentotaal van 78. Met het cijfer 9 voor haar fantastische galop.

Overgrootmoeder is de Keur, Preferente merrie Mopke (v. Haarlem). Zij leverde het internationale PSG/Inter I paard Dandy L (v. Wynton) en het Grand Prix paard Scandium L (v. Ferro).
----
Vader is de zeer succesvolle Grand Prix hengst Everdale (v. Lord Leatherdale). De verrichtingskampioen 2012 rijgt de successen aan een. Hij was de winnaar van de PAVO cup 4 jarige dressuurpaarden in 2013 en laat inmiddels op Internationaal Grand Prix niveau van zich horen. Met zijn amazone Charlotte Fry maakte hij een fantastisch debut in de zware tour met een score van 77,43% en in de Kür op muziek in London Olympia in 2019 behaalde hij een topscore van 82,62%!  Bij de Olympische Spelen in Tokyo mocht hij het Team brons aan zijn ere lijst toevoegen.

Ook zijn nakomelingen laten al vanaf zijn eerste veulen seizoen van zich horen met vele opvallende nakomelingen op jonge paarden wedstrijden, keuringen en veilingen. Everdale heeft 3 goedgekeurde zonen Inverness, Inspire en de verrichtingstopper 2016 Inclusive.

Everdale geeft veulens die goed in het rechthoeksmodel staan met een goed bespierde bovenlijn. De veulens hebben een correct en een kwaliteitsvol fundament. Daarnaast geeft hij zijn ruime krachtige stap, draf en galop door met veel souplesse. 
----

LOCATIE: ERP
Voor meer informatie neemt u direct contact op met de fokker:
Stoeterij VZ Hackerom - Dhr. A. Koenen - +31 (0)6 - 513 555 46


Stamboom

Vader Everdale
Grand Prix
Vader van vader Lord Leatherdale
Inter A/B/II
v.v.v. Lord Loxley I
PSG/Inter I
m.v.v. Fairless P
Moeder van vader Aliska K
Elite, EPTM-dr
v.m.v. Negro
Inter A/B/II
m.m.v. Lisenka
Moeder Elina L
Elite, EPTM-drd. PROK
Vader van moeder Tuschinski
PSG/Inter I
v.v.m. Krack C
Grand Prix
m.v.m. Kalinja
Moeder van moeder Zelina L
Keur, IBOP-dr.
v.m.m. Metall
PSG/Inter I
m.m.m. Mopke
Keur, Preferent