We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Sterk, Goed bewegend hengst veulen. Rainbow Rebel ZS is geboren op 18/05/2021
Afstamming: Colorit Z x Tangelo van de Zuuthoeve
Komt dagelijks in de hand en heeft een zeer lief en sociaal karakter.

De origineel gekleurde Colorit Z (1.60m) bouwde onder David Will en Christian Ahlmann een indrukwekkende sportcarrière uit. De hengst viel steeds op vanwege zijn aparte looks maar ook omwille van zijn betrouwbaarheid in de piste. Of het nu GP’s, Nations Cups of wereldbekers waren, Colorit Z ging er steeds voor de volle 100% voor en zijn ruiters konden steeds op hem rekenen. Zijn werkwilligheid is ook wat de hengst in extreme mate doorgeeft aan zijn nakomelingen. Deze hebben steevast een goed model, veel vermogen en een goede fantastische mentaliteit. 

De moeder (Divine ZS) van Rainbow Rebel ZS heeft in het 1.30m zeer goed gepresteerd. Divine ZS gaat er namelijk altijd de volle 100% voor en is  niet te beroerd de ruiter te helpen waar nodig is. Ze is ook zeer werkwillig en betrouwbaar in het parcours. Ook al lag de focus op het springen ze heeft in cross ook met zeer veel plezier haar rondes gelopen. Ze pakt alles aan wat ze tegen komt of dat nu in de springpiste is of in het crossparcours dat maakt voor haar niet uit.

Stamboom

Vader COLORIT z
1.60m
Vader van vader CORIANO Z
1.60m
v.v.v. CORRADO I
1.60m
m.v.v. OPTION
Moeder van vader CAMPINA
v.m.v. CAPITOL I
m.m.v. T-SAN SIRA
Moeder Divine ZS
STB, ELITE, SPORT (SPR), ELITE, D-OC
Vader van moeder TANGELO VAN DE ZUUTHOEVE
STB PREFERENT
v.v.m. NARCOS II
1.60m
m.v.m. OLYMPIA VAN DE KREKEBEKE
Moeder van moeder RIGONNE TILIA
STB PRESTATIE
v.m.m. MORENO
STB
m.m.m. ZIGONA
STB KEUR