We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

TE KOOP:
Mooi, groot en zwart hengstveulen van Fürst Dior x Governor x Future. Geboren op 18 april 2021.

Real Dior heeft een goed ondertredend achterbeen en beweegt opwaarts met veel elasticiteit en veer! Met zijn goede beweging en nuchtere karakter lijkt dit een heel talentvol dressuurpaard te kunnen worden.

De moederlijn van Real Dior heeft vele predicaten, wat hem naast talentvol sportpaard, tevens geschikt maakt als potentieel kandidaat voor de hengstenkeuring. Moeder, Kyra-May, is een prachtige zwarte NMK merrie van 1.70 met zeer goede gangen en een lief karakter!  

Real Dior is een zoon van Fürst Dior, welke winnaar was in de sporttest met o.a. een 9,2 voor de stap en een 9,1 voor rittigkeit. De nakomelingen van Fürst Dior zijn gewild op de veilingen, zo werd o.a. op de EDS veiling een merrieveulen van deze hengst het duurst verkocht. 
De grootvader van Real Dior, Furstenball, is een topvererver met 84 gekeurde zonen, waaronder meerdere kampioenshengsten en internationale Grand Prix paarden. 

Real Dior is een erg lief en nuchter veulen! Hij is veel in de hand geweest en gaat momenteel elke dag aan het halstertje in de wei. Benen optillen is ook geen probleem.

Voor meer informatie:
n.donkers@live.nl
+31 6 10 66 60 86

Stamboom

Vader Fürst Dior
Reservesieger, Premiehengst
Vader van vader Fürstenball
Elite Hauptprämie premiehengst, PSG/Inter I
v.v.v. Fürst Heinrich
m.v.v. Maradonna
Elite Staatsprämie
Moeder van vader Silvia
v.m.v. Sir Donnerhall I
Hauptprämie, wffs-free
m.m.v. Sina
Moeder Kyra-May
prok voorl. keur
Vader van moeder Governor
Grand Prix, wwfs-free
v.v.m. Totilas
Grand Prix, wwfs-free, prok
m.v.m. Orleans
elite pref prest prok
Moeder van moeder Alison
Elite IBOP (drs) pref prok
v.m.m. Future
Grand Prix
m.m.m. Marly G
Hauptstutbuch