We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Miss Franklin is een sympathieke merrie die braaf in de omgang en met rijden. Miss Franklin is voor zowel de sport als PROK goedgekeurd, meet 1.68 en staat correct op de voeten. Ze heeft afgelopen voorjaar een fijn veulen gekregen van Dream Boy (welke is verkocht aan E. Schep) en is nu sinds een aantal weken weer opgepakt onder het zadel en heeft geen stap verkeerd gezet. Miss Franklin is afgericht op B/L niveau, makkelijk te rijden, heeft voldoende GO onder het zadel en heeft geen merriestreken. Kortom een ontzettend leuk sportpaard met een goed & werkbaar karakter.

Fokkerij: Er zitten veel sportgenen in het lijntje van Miss Franklin. De moeder van Miss Franklin is de voorlopig keur merrie Faphira. Moeder van Faphira is elite sport merrie Zaphira, welke PSG/Inter I geklasseerd is.

Voor haar volledige pedigree: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1944718/miss-franklin

 Prijscategorie: €12.500- €15.000 incl. btw

Meer info? Bel/app +31613094093 of mail chavaleh@hotmail.nl Kijk op onze site voor meerdere fijne sportpaarden/veulens. www.stalchavaleh.nl

Stamboom

Vader Franklin
Vader van vader Ampere
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Faphira
Voorl. Keur
Vader van moeder Westpoint
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Zaphira
Elite Sport
v.m.m.
m.m.m.