We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: VALKENSWAARD
Voor meer informatie over dit veulen neemt u direct contact op met de fokker:
Mw. C. van der Heijden - +31 (0)6 - 537 40 196


In de directe merrielijn vinden we de sportpaarden Con Corrado (v. Corrado I) - 1.50 m., Cleopatra (v. Zannini R) - 1.40 m. en de hengst Charmantino (v. Cascavelle) - 1.60m.

Moeder is de jonge merrie Call me Handsome Z (v. Cicero Z van Paemel). Call me Lucky is haar eerste nakomeling.

Grootmoeder Vilany heeft met haar internationaal springende nakomelingen Con Corrado (v. Corrado I) - 1.50m. en Cleopatra (v. Zannini R) - 1.40 m. al aangetoond veel springtalent aan haar nakomelingen door te geven.Overgrootmoeder is de Holsteiner merrie U-Laforet (v. Landgraf) zij bracht het internationale 1.60m. paard Saforet (v. Lord Lepanto). Haar dochter Eila (v. Rocco) gaf op haar beurt weer de 1.60m. geklasseerde hengst Charmantino (v. Cascavelle).
---
Vader is de hengst Call me number one (v. Cornet Obolensky). En “number one” is hij vaak geweest, tijdens zijn carrière onder het zadel van Richie Moloney in de USA. Deze schimmel hengst voert het bloed van topvererver Cornet Obolensky en stempelhengst Landadel in zijn pedigree. Met moeder Lucie lijkt het begin van een succesvol stammetje gemaakt. Nakomelingen doen het uitstekend in de sport én fokkerij. Call Me Number One is de echte uitschieter. Zijn oudste nakomelingen zijn nog maar 12 jaar en van het beperkte aantal zijn er reeds 9 actief van 1m45 tot 1m60 niveau.
------

Stamboom

Vader Call me number one
1.60m.
Vader van vader Cornet Obolensky
1.60m.
v.v.v. Clinton
1.60m.
m.v.v. Rabanna van Costerveld
1.45m.
Moeder van vader Lucie
Staatspremie
v.m.v. Landadel
m.m.v. Atossa
Moeder Call me handsome Z
Vader van moeder Cicero Z van Paemel
1.60m.
v.v.m. Carthago
1.60m.
m.v.m. Rendez-Vous van Paemel
Moeder van moeder Vilany
v.m.m. Casco
m.m.m. U-Laforet